HR
EN
07.06. - 14.06.

URBAN&4 - Dan Kluba prijatelja šibenskih tvrđava

Postoji li bolji način za otvaranje ljetne koncertne sezone dobrih vibracija na Tvrđavi sv. Mihovila od proslave s prijateljima? Tvrđava kulture misli da nema! Uplovljavamo u petu sezonu najljepše pozornice pod otvorenim nebom zajedno, s prijateljima koji su tu od samog početka!

Stoga 7. lipnja od 21 sat Tvrđava kulture članove Kluba prijatelja daruje koncertom prema njihovom izboru – na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze po mnogočemu jedinstveni i posebni Urban i njegova Četvorka!

Mjesta za njih na tvrđavi uvijek ima, a poznato je da pri svakom svom nastupu iznova iznenade publiku i oduševe svojom efektnom izvedbom. Nakon duže koncertne pauze povodom rada na novom albumu, Urban & 4 objavili su singl „Kuća sjećanja“ s nadolazećeg albuma. U sjećanja, odnosno lijepe uspomene zasigurno će prerasti i brojni trenutci koje će članovi Kluba prijatelja doživjeti na ovom intimnom koncertu.

 

ULAZNICE

Ulaznica za koncert u slobodnoj prodaji nema, no članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava mogu u City pointu preuzeti svoju ulaznicu uz predočenje valjane članske iskaznice od danas, 16. travnja. Individualna članska iskaznica vrijedi pri zamjeni za jednu ulaznicu, dok nositelji obiteljske članske iskaznice mogu preuzeti dvije gratis ulaznice. City Point otvoren je od ponedjeljka do subote od 9 do 16 sati! Broj ulaznica je ograničen, požurite po svoju!

Naravno, svi koji žele mogu se učlaniti u Klub prijatelja te ostvariti brojne druge pogodnosti poput slobodnog ulaza na obje tvrđave i na sve događaje iz umjetničkog programa Strana B te na filmske večeri Srijedom po svijetu ili pak popusta pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila. Članstvom se potpomaže rad tvrđava, a prihod od članarina koristi se namjenski za obnovu šibenske kulturne baštine. Ove je godine projekt Kluba prijatelja šibenskih tvrđava prepoznat kao uspješan primjer inovativnog razvoja publike u području kulture.

Brojke govore same za sebe: preko 5000 članova, 50 različitih kulturnih programa namijenjenih prvenstveno Klubu prijatelja održanih na tvrđavama u 5 godina postojanja – dovoljan je to razlog za slavlje!

U Klub se možete učlaniti u City Pointu (Don Krste Stošića 1), na blagajnama tvrđava ili u sustavu Croatia Tickets bit.ly/učlanjenjeCroatiaTickets!

Među prijateljima vladaju samo dobre vibracije - vidimo se na tvrđavama!

Want to hear the news?

Sign up for our newsletter!

Leave your email!
Sponsors
Partners and sponsors
Media partners
Postavke pristupačnosti