HR
EN
14. August / 21:00h

Róisín Murphy Aftershow DJ Perel

Róisín Murphy - odvažna umjetnica na najljepšu pozornicu Jadrana popet će se 14. kolovoza u 21 sat!

Poznata najprije kao frontmenica dance i trip hop dua Moloko, a kasnije i kao samostalna sila, Róisín Murphy se vrlo rano pozicionirala kao prepoznatljiva umjetnica i apsolutna vladarica britanske dance scene, kako vokalno, tako i vizualno. Njezini nastupi su veličanstveni, te će i koncert na Tvrđavi sv. Mihovila prisutnima pružiti njenu dobro znanu kombinaciju samozatajnog šaputanja i raskošnog raspona glasa, s jedne strane opuštajućeg jazza 20-tih godina, a s druge tajnovitog, maštovitog i uvijek odvažnog plesnog ritma.

[ULAZNICE]

Broj ulaznica po early bird cijeni od 250 kn je rasprodan! Požurite do prodajnih mjesta šibenskih tvrđava, City pointa (Don Krste Stošića 1) i blagajna tvrđava sv. Mihovil i Barone, te online sustava www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com da bi svoju ulaznicu po novoj cijeni od 280 kn osigurali na vrijeme! 

Svojim vjernim članovima Kluba prijatelja i ovog puta poklanjamo posebne popuste! Vlasnici individualnih godišnjih iskaznica mogu ostvariti 10% popusta na jednu ulaznicu, dok oni s obiteljskim iskaznicama popust ostvaruju na dvije ulaznice. Klijenti Addiko banke s predočenim karticama ostvaruju 5% popusta na ulaznicu. Popusti su ostvarivi isključivo u City Point-u.

Nakon uspješne ere Moloka, Murphy je izbjegla zamku mnogih glazbenika da nastavi u identičnom tonu i ostvaruje se uvijek iznova kroz zvuk bivšeg benda. Od prvog albuma Ruby Blue, bilo je jasno kako Murphy ima vlastiti glazbeni izraz. Suradnja s eksperimentalnim glazbenikom Matthewom Herbertom iznjedrila je album divljeg i svakodnevnog, glatkih jazz i dance ritmova kombiniranih sa zvukovima zvonjave telefona i šuškanja, prelijepo izraženih u hitovima poput ''Rama Lama''.

Iduća uspješnica, album Overpowered, pokazao je Róisín Murphy kao ozbiljnu i predanu umjetnicu stalno iznenađuje. Neodoljivim poigravanjem s mainstream scenom, istovremeno ostajući vjernom sebi, nastaju hitovi poput naslovnog ''Overpowered'', ''You Know Me Better'' i ''Movie Star'', još jednom ističući njenu samopouzdanost i jedinstvenost.

Murphy je posljednih godina surađivala s mnogim poznatim glazbenicima i producentima, poput Groove Armade, Davida Byrnea, Fatboy Slima i Davida Moralesa. Suradnja s Lucom C & Brigante, donijela joj je i privatni i profesionalni uspjeh, ljubav i seriju obrada talijanskih klasika pod nazivom Mi Senti, gdje je udahnula novi uzbudljivi život klasicima velikana Mine i Lucija Battistija. Njen glatki talijanski kombiniran sa elektronikom dao je nadrealnu dozu već emotivnoj glazbi. Aktualna suradnja Róisín Murphy s producentom Mauriceom Fultonom donosi četiri posve nova dance singla koja će biti popraćena i kratkim filmovima, te objavljivana jedan po jedan, povećavajući misteriju i napeto iščekivanje.

Tisuću sretnika na Tvrđavi sv. Mihovila uživat će u ovom spektaklu koji će zasigurno, poput Murphyina hita, biti ''Unputdownable'', kao izvučen s prašnjavog tavana, ali istovremeno svjež i zaigran tjera na ples. Stoga požurite po svoju ulaznicu!

Want to hear the news?

Sign up for our newsletter!

Leave your email!
Sponsors
Partners and sponsors
Media partners
Postavke pristupačnosti