HR
EN
25. July / 21:00h

LP (Laura Pergolizzi) Opening act Boris Štok, Aftershow Iilija Rudman DJ set

Nezaustavljiva američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, po prvi puta dolazi u Hrvatsku, na lokaciji koja je jedinstvena poput nje same. Hitovima Lost On You, Other People i Muddy Waters stekla je svjetsku popularnost i ostavila neizbrisiv trag na suvremenoj glazbenoj sceni.

Između ovogodišnjih nastupa na svim većim europskim festivalima, LP dolazi ispuniti pozornicu tvrđave sv Mihovila jedinstvenim rock zvukom, neposrednim šarmom i fascinantnim glasom koji malo koga ostavlja ravnodušnim.

Prije njezinog nastupa na pozornicu se penje Boris Štok, a za plesni aftershow spuštamo se ispod tribina gdje će nas Ilija Rudman prodrmati svojim DJ setom.

Članove Kluba prijatelja u City pointu očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica (individualne članove na kupnju jedne, a obiteljske članske iskaznice na 2 kupljene ulaznice) dok vlasnici kartice Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

Tvrđava sv. Mihovila voli dobre vibracije, stoga – let's rock!

Dear guests,

on August 13th St. Michael's Fortress is closing for daily visits at 7PM due to Goran Bare concert. The doors open at 8 PM for the concert.

----

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila 13.8. za dnevne posjete zatvara u 19h zbog održavanja koncerta Gorana Bare i Majki. Ulaz na koncert je moguć od 20h.