HR
EN

Lov na blago ove nedjelje na Baroneu

23.10.2020.

Jesen nas časti toplim i sunčanim danima, a takva će biti i ova Nedilja na Baroneu. U svoj kalendar upišite 25. listopada kao dan lova na blago jer vas upravo to očekuje od 11 sati na Tvrđavi Barone.

Mali i veliki posjetitelji zajedničkim će snagama rješavati zagonetke i zadatke vezane za povijest tvrđave, a svaki točan odgovor dovest će ih do nove točke s novim izazovom, sve dok oni najbrži ne stignu do glavne nagrade! Putem će otkriti brojne zanimljivosti i pokoju skrivenu tajnu o Tvrđavi Barone, a sve pod budnim okom i uz pomoć naših kreativnih animatora.

Ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja, a oni koji to nisu mogu iskoristiti posljednji dan akcije Hrvatske turističke zajedniceMinistarstva turizma i sporta „Tjedan odmora vrijedan“ kojom su cijene dnevnih ulaznica za tvrđavu prepolovljene.

Dobrodošle su obitelji, djeca i roditelji, bake i djedovi, prijatelji i pratnja… U kojoj god kombinaciji bili, zabava Nediljom na Baroneu je garantirana! Lov će se održati pod sunčanim nebom, na svježem zraku, poštujući propisane mjere i preporuke.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti