HR
EN

Klub prijatelja

U DOBROM DRUŠTVU

U džepu svakog ljubitelja spomeničkog nasljeđa Grada Šibenika nalazi se iskaznica Kluba prijatelja. Od početka svoga djelovanja u lipnju 2014. godine, Klub svojim članovima širom otvara vrata šibenskih tvrđava i jedinstvenih trenutaka. Od uzbudljivih koncertnih doživljaja i performansa, preko kulturnih manifestacija do ukusnih gastronomskih priča - omogućuje člasnska iskaznica Kluba! 

Iskaznica Kluba također je znak ulaganja u kulturno nasljeđe grada. Dio iznosa članarina usmjerava se na obnovu stare gradske jezgre Šibenika.

 

OVO ĆE VAS ZANIMATI AKO STE U KLUBU

U ovim izazovnim vremenima shvatili smo da su obitelj i prijatelji najvrjednije što imamo. Upravo stoga, Tvrđava kulture svim članovima s važećom iskaznicom Kluba prijatelja produžila je članstvo!

  • Do 1.3.2021. onima koji su se učlanili od 12.05.2019. - 31.12.2019. 
  • Do 1.8.2021. onima koji su se učlanili od 1.1.2020. - 19.3.2020. 

Zbog trenutne situacije u navedenom razdoblju korištenje važećih kupona Povedite prijatelja ograničeno je na samo na jednu osobu u pratnji jednog ili više članova Kluba.

 

Sva pitanja vezana za članstvo u Klubu prijatelja i rad tvrđava uputite osobno na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava, putem e-maila klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr.