HR
EN

Šibenske tvrđave sudjeluju u akciji Tjedan odmora vrijedan

14.10.2020.

Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz značajne popuste na sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Akciji su se pridružile i šibenske tvrđave Sv. Mihovila i Barone, koje će posjetitelji imati priliku razgledati po 50% nižim cijenama dnevnih ulaznica. Naravno, svi oni će moći koristiti i digitalne sadržaje na Tvrđavi sv. Mihovila ili pak obići Tvrđavu Barone putem uređaja za proširenu stvarnost - svi oni su uključeni u cijenu ulaznice.

*Obiteljska ulaznica odnosi se isključivo na roditelje/skrbnike i njihovu djecu do 18 godina starosti. Objedinjena ulaznica za posjet šibenskim tvrđavama sv. Mihovila i Barone može se jednokratno iskoristiti u roku od 7 dana od dana kupnje iste.

 

Cilj je projekta poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni - krenite i vi u tjedan odmora vrijedan! 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti