HR
EN
25. listopada / 11:00h

Nedilje na Baroneu

Tijekom tjedna smo u Kantuniću, a nedjeljom na Baroneu!

Pripremili smo jutarnje programi za velike i male, odnosno aktivnosti za djecu i roditelje, bake i djedove, tete i tetke, prijatelje i pratnju… U kojoj god kombinaciji bili, zabava je garantirana! 

 

25.10. | 11h |  LOV NA BLAGO

Mali i veliki posjetitelji zajedničkim će snagama rješavati zagonetke i zadatke vezane za povijest tvrđave, a svaki točan odgovor dovest će ih do nove točke s novim izazovom, sve dok oni najbrži ne stignu do glavne nagrade! Putem će otkriti brojne zanimljivosti i pokoju skrivenu tajnu Tvrđave Barone, a sve pod budnim okom i uz pomoć naših kreativnih animatora.

 

Iskoristite sunčane Nedilje na Baroneu i zabavite se zajedno sa svojim najmilijima!  

Ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom, a događanja će se održati u skladu s propisanim mjerama i preporukama Nacionalnog stožera.

 

KAKO SMO SE ZABAVLJALI PROŠLIH NEDILJA?

18.10. | 11h | EDUKATIVNI POLIGON

Veliki i mali zajedničkim snagama sudjelovat će u zabavnim aktivnostima na otvorenom, pod vodstvom kreativnih animatora, a cijela će tvrđava postati poligon za učenje kroz igru. Pod sunčanim nebom i na svježem zraku, aktivnosti će se održati poštujući propisane mjere i preporuke. 

 

Postavke pristupačnosti