HR
EN

Barone DJ sessions nastavljaju se i u kolovzu

08.08.2019.

Danas, kao i svakog četvrtka od 20 sati, program Kanal 4 na pozornicu Tvrđave Barone dovodi DJ-eve iz Hrvatske i inozemstva.

Večeras će se za dobru glazbu uz zalazak sunca pobrinuti DJ Borovich, čiji su lik i djelo dobro poznati šibenskoj publici. Vintage selekciju različitih i naizgled nespojivih glazbenih žanrova iz različitih dijelova svijeta uvijek uspije spojiti u najluđe kombinacije koje vrti na svojim gramofonima.

15. kolovoza na tvrđavu se vraćaju oni s kojima je sve započelo: Adriatic Social Club DJ's. Kolektiv koji neumorno gura svoju viziju pozitivnih vibracija i dobrog osjećaja na tvrđavi će još jednom rasplesati Šibenčane i njihove goste zvukom deep house glazbe i disca uz nezaobilazne klasike i plesne kuriozitete sa svih strana svijeta.

DJ s amsterdamskom adresom, pasionirani kolekcionar vinila i glazbeni producent Bobby Beige na Tvrđavu Barone stiže 22. kolovoza. Rezident The Garden Festivala i istoimenog zadarskog lounge bara poznat je po nepogrješivom glazbenom ukusu. Svojim sessionima publiku povede na putovanje za koje se ne zna gdje će završiti, no jedno je sigurno: u četvrtak će početna stanica biti pozornica među stoljetnim zidinama, a ostatak publika mora otkriti sama.

Pozdrav ovoljetnom izdanju Kanala 4 priprema Jan Kinčl. Zagrebački DJ i producent na sceni elektroničke glazbe prepoznatljiv je po preplitanju house i techno glazbe s čestim soul i jazz elementima. Za nastup na tvrđavi 29. kolovoza pripremio je zanimljiv izbor gramofonskih ploča, prilagođen jedinstvenoj atmosferi i blagom prizvuku kraja ljeta.

Ulaz na Barone DJ sessions slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom za posjet Tvrđavi Barone. Kako je najbolji provod provod u dobrom društvu, članovi Kluba na tvrđavu mogu povesti nekoga tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, uz predočenje kupona „Povedite prijatelja“ dobivenog pri učlanjenju. Više informacija o akciji „Povedite prijatelja“ može se pronaći na tvrdjava-kulture.hr.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti