HR
EN
22. kolovoza / 20:00h

Kanal 4: Bobby Beige

Bobby Beige jedan je od DJ-eva poznatih po nepogrješivom glazbenom ukusu te sessionima kojima publiku povede na putovanje za koje se ne zna gdje će završiti, no sigurno je da će put biti dobar. Već 20 godina miksa gotovo sve glazbene žanrove u opuštajuće kombinacije chill i downtempo glazbe s prizvucima i soula.

Od dolaska Garden Festivala u Zadar, spada među prve rezident DJ-eve istoimenog lounge bara i festivala. Pasionirani kolekcionar vinila i producent s amsterdamskom adresom osim u Melting Point klubu u Amsterdamu glazbu pušta u zadarskom The Garden Lounge, na Ibizi i svim mjestima između.

Na Tvrđavu Barone stiže učiniti atmosferu među zidinama neodoljivom i šibenskoj publici priuštiti večer za pamćenje.

Ulaz slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom!

Dragi posjetitelji, 21. kolovoza Tvrđava sv. Mihovila bit će zatvorena za dnevni posjet od 15 do 17 sati, te od 19 sati, zbog priprema i održavanja koncerta The Stranglersa. Cijena ulaznice za tvrđavu biti će 10% niža. Hvala na razumijevanju!

----

Dear visitors, on August 21st St. Michael's Fortress will be closed for daily visits from 3 PM to 5 PM, and from 7 PM, due to preparations and holding of The Stranglers concert. The daily ticket price will be 10% lower. Thank you for understanding!