HR
EN
15. kolovoza / 20:00h

Kanal 4: ASC DJs

Adriatic Social Club DJs kolektiv čine rezidenti i bookeri ASC-a: DJ OZ, Matija Duić, Marko Friedl, Nile i Cuisine Dub aka Ante Matas. Pojedinačno su kao DJ-evi prisutni dugi niz godina na hrvatskoj sceni i uključeni u razne glazbene projekte: Radio Esplendor emisija na on line radiju KLFM, klupska večer This Is Your House, CYCLE - klupska večer i kolektiv iz Zagreba, Fields and Forests izdavačka kuća…

Nakon što su otvorili program Kanal 4, na Tvrđavu su se vratili i u kolovozu, još jednom rasplesati Šibenčane i njihove goste zvukom koji se kreće od deep house glazbe, disca, techna, acida, dotičući se uvijek zaboravljenih klasika scene i plesnih kurioziteta sa svih strana svijeta.

U Adriatic Social Clubu neumorno guraju svoju viziju pozitivne vibre i dobrog osjećaja izvlačeći dragulje iz svih žanrova dobre moderne glazbe i kao takvi, zaslužni su za stvaranje prepoznatljivog glazbenog identiteta ASC-a. Pojedinačnim nastupima na svim bitnim festivalima i klubovima u regiji prezentiraju vlastitu viziju cutting edge klupske glazbe.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti