HR
EN

Večeras na Baroneu lokalna četvorka – Four Little Birds

12.08.2019.

Dobra glazba, opušteni ambijent tvrđave i ponuda Barone bara idealna je kombinacija za početak tjedna! Večerašnji program Strane B na pozornicu Tvrđave Barone dovodi lokalnu četvorku Four Little Birds. Od 21:30 sati talentirani će momci izvoditi pjesme poznatih stranih i domaćih izvođača koje se inače rijetko mogu čuti uživo.

Vokalno - instrumentalni akustični kvartet iz Šibenika čine pjevači i gitaristi Marjan Slavica i Siniša Jelovčić, saksofonist Željko Andrić i Mate Anić na klavijaturama. Uigrani sastav glazbu interpretira na originalan način dajući joj svoj osebujni pečat, a raznolikim i širokim repertoarom na svakom nastupu pronalaze put do srca publike. Sigurno je da će večeras izmamiti osmijeh na lice i uljepšati ljetnu večer svima koji se nađu na vrhu grada.

U nastavku tjedna ne propustite projekciju dokumentarnog filma Srbenka, novog naslova iz programa Srijedom po svijetu kojeg pratimo 14. kolovoza, te ovotjedni Barone DJ sessions uz Adriatic Social Club kolektiv. U četvrtak, 15. kolovoza u novom izdanju klupskih večeri Kanal 4 za miksetu staju DJ OZ i Matija Duić.

Ulaz na večerašnji koncert i ostale navedene programe slobodan je članovima Kluba prijatelja i njihovoj pratnji uz kupon „Povedite prijatelja“, a dobrodošli su i ostali posjetitelji s važećom dnevnom ulaznicom za posjet Tvrđavi Barone. Više informacija pronađite na tvrdjava-kulture.hr.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti