HR
EN

U ljetnom programu Tvrđave Barone uživajte već ovog vikenda!

16.06.2021.

Za sve koji su nestrpljivo iščekivali glazbene večeri na pozornici Tvrđave Barone stiže dobra vijest – u petak 18. lipnja od 21 sat stižu Mayales dok je subota rezervirana za prigodni program povodom Šibenske noći.

EKSKLUZIVNA PROMOCIJA ALBUMA

Mayales u Šibenik stižu promovirati svoj novi, četvrti studijski album „Domovina“, koji je osim Šibenčana uživo imala priliku čuti još samo zagrebačka publika. Kritika je album dočekala s riječima hvale, a odmah je proglašen i ozbiljnim kandidatom za album godine, a bend predvođen Petrom Beluhanom s nestrpljenjem želi predstaviti nove pjesme publici uživo. Ulaznica za koncert ima još malo i dostupne su u sustavu Entrio, a program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

POVODOM ŠIBENSKE NOĆI

U subotu, 19. lipnja od 21 sat glazbenu selekciju ususret ljetu na Baroneu priprema legendarni DJ Bake. Raznovrsni žanrovi će, osim za ugodnu glazbenu atmosferu i dobar provod, poslužiti i kao zvučna podloga uz koju posjetitelji mogu uživati u pogledu na tradicionalni vatromet u Šibenskoj noći.

Ulaz na tvrđavu je tu večer slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom do popunjenosti kapaciteta gledališta, koji je ograničen zbog trenutne epidemiološke situacije.

USKORO OBJAVA LJETNOG PROGRAMA NA BARONEU

Uvod je to u ljetni program Tvrđave Barone gdje nas i ovog ljeta očekuju glazbene večeri Strane B, plesne predstave i koncerti izvođača čija imena Tvrđava kulture još uvijek ne otkriva, no poručuje da se radi o glazbenicima koje će šibenska publika zasigurno pozdraviti s oduševljenjem. Na rasporedu će se (po običaju) naći i filmske večeri za koje su od ove godine rezervirana dva tjedna termina – srijeda i subota –  u kojima će do kraja rujna publici biti predstavljeni ponajbolji europski ali svjetski filmski naslovi iz nezavisne produkcije.

Detaljan program objavljujemo uskoro, stoga pozivamo da prije planiranja ljetnih izlazaka svakako bacite oko na kalendar događanja i na naše društvene mreže.

Kao i do sada, svi planirani događaji održavat će se u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama, u ograničenim kapacitetima.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti