HR
EN

Tvrđava sv. Mihovila nezaobilazna postaja 10. izdanja Croatian Travel Festivala

01.06.2021.

Croatian Travel Festival slavi svoje deseto izdanje, a glavni dio programa, onaj večernji, održat će se 11. i 12. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila. Na najstarijoj šibenskoj tvrđavi okupit će se poklonici zanimljivih i inspirativnih priča, knjiga i fotografija s putovanja po destinacijama diljem svijeta, ali i Lijepom našom.

Tako će publika u petak, 11. lipnja, imati priliku čuti priče poznatog hrvatskog putopisca, fotografa i avanturista Davora Rostuhara, a proslavljeni košarkaš Dino Rađa govorit će o avanturi svog života – proputovanju svijetom na motoru.

U subotu, 12. lipnja, gost na tvrđavi je novinar i nomad Jasen Boko koji će u Šibenik donijeti dašak Indije, destinaciju svog posljednjeg putopisa, dok će o tome kako putovanja utječu na „gastro izričaj“ više će otkriti chef Ivan Pažanin. Razgovore sa svima njima vodit će novinarska legenda i zaljubljenik u putovanja Goran Milić.

I ovog će puta šibenska publika sa Mihovila proputovati svijetom zahvaljujući uspješnoj dugogodišnjoj suradnji organizatora festivala Hrvatskog kluba putnika i Tvrđave kulture Šibenik, suorganizatora programa na Tvrđavi sv. Mihovila.

 

KORISNICI MASTERCARDA PRVI DO ULAZNICA

Dvodnevne ulaznice (vrijede za oba dana programa na Mihovilu)  po cijeni od 80 kuna u prodaji su od podne u utorak, 1. lipnja i to ekskluzivno za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na ograničeni broj ulaznica!

U četvrtak, 3. lipnja u podne, u prodaji će biti dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna, a osim u sustavu Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima) moći će se kupiti i u City Pointu šibenskih tvrđava.

 

SAMO ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA!

Na istom mjestu, u City pointu, članovi Kluba prijatelja od četvrtka mogu preuzeti svoju besplatnu dvodnevnu ulaznicu, uz predočenje važeće članske iskaznice. Broj ulaznica je ograničen, stoga valja požuriti do centra grada!

Popis svih lokacija, programa i sudionika ovog jubilarnog izdanja Croatian Travel Festivala, kao i tema o kojima će razgovarati pogledajte na LINKU.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti