HR
EN

Srijedom po svijetu u novom, online formatu

29.04.2020.

Samo zato što smo svi doma, ne znači da ne možemo putovati! Tvrđava kulture započinje s omiljenim kinoprogramom Srijedom po svijetu i vodi vas na put po svijetu filma! 

Lanjska sezona bila je puna naslova uspješno probranih u suradnji s najpoznatijim filmskim festivalima, a srijedama su na Tvrđavi Barone razgovori, debate i osvrti renomiranih aktera nezavisne filmske scene bili neizostavan dio. Iako će naše filmsko platno još neko vrijeme ostati složeno, a filmaši će i filmoljupci još neko vrijeme ostati u svojim domovima, naša Jelena Svirčić ne miruje već, nastavljajući uspješnu suradnju sa Zagreb film festivalom, od ove srijede za vas ponovno bira filmske naslove!

Iz udobnosti svoga doma filmoljupci od danas mogu pogledati priču o jednoj od najvećih intelektualki 20. stoljeća, Hannah Arendtredateljice Margarethe von Trotta, prve redateljice s osvojenim venecijanskim Zlatnim lavom.

Odabrani naslov može se pogledati u četvrtak, petak ili subotu na platformi Kino Europa Online, a kôd za besplatno gledanje filmova (dostupan od srijede u 19 sati) i detaljnje upute za korištenje pronađite ovdje

Preporuka: Da biste što vjernije evocirali doživljaj našeg omiljenog kina na otvorenom – ispecite kokice, a žeđ utažite proizvodima iz dostave na kućni prag naših suradnika iz Šibenske pivovare i Pivovare 022.

Nastavite uživati pred malim ekranima sve do nekih budućih susreta pred filmskim platnom Tvrđave Barone.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti