HR
EN

Saznajte kako do posljednjih ulaznica Jacka Savorettija!

22.07.2022.

Jack Savoretti, britanski kantautor talijanskih korijena i miljenik ženske publike na Tvrđavu sv. Mihovila dolazi 30. srpnja, godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, u sklopu svoje europske turneje na kojoj će predstaviti i potpuno nove pjesme s posebnog proširenog izdanja hvaljenog albuma Europiana – Europiana Encore.

Ulaznice za ovaj željno iščekivani koncert odavno su rasprodane, a organizator koncerta Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom omogućila korisnicima Mastercard® kartica da putem platforme Priceless dođu do posljednjih ulaznica i osiguraju noć za pamćenje na Savorettijevom premijernom nastupu u Hrvatskoj!

Savoretti će na šibenskoj tvrđavi izvesti najveće glazbene uspješnice iz 14 godina duge karijere s ukupno šest izdanih albuma. U autorskom stvaranju, Savoretti je uvijek birao ići zahtjevnijim pravcima, a upornost mu se ubrzo isplatila s brojnim nastupima na cijenjenim europskim pozornicama, a zatim i na iznimno uglednim festivalima poput švicarskog Montreaux Jazz Festivala. Savorettijeva glazba našla je mjesto u poznatim TV serijama Grey's AnatomySons of Anarchy i One Tree Hill, a izvedbama pjesama Catapult i Only You uživo u emisiji Grahama Nortona postao je prepoznatljiv svjetskom auditoriju. Nastupajući na najvećim i najljepšim svjetskim pozornicama poput Wembleyja i Teatro la Fenice, nema sumnje kako će jedinstveni Savoretti oduševiti i publiku u Šibeniku!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti