HR
EN

Projekt Connecting Cinemas in Rural Areas punom parom ide naprijed

15.09.2020.

Predstavljanje europskog projekta, sudjelovanje na online konferencijama, uzbudljive, poučne i inspirativne rasprave na temu filma, glazbe, umjetnosti, kulture, razvoja publike i umjetne inteligencije, zajednički su nazivnik triju događanja u kojima Tvrđava kulture sudjeluje od 16. do 18. rujna 2020.

 

VIZIJA KREATIVNE EUROPE

U srijedu, 16. rujna održava se online konferencija „Vizija kreativne Europe“ koju organizira Creative Europe Desk Deutschland  MEDIA u sklopu njemačkog presjedanja Vijećem EU. Na konferenciji će se predstaviti projekt „Connecting Cinemas in Rural Areas“ u kojem, osim Tvrđave kulture, sudjeluje još 7 partnera iz Njemačke, Rumunjske, Grčke, Nizozemske i Belgije.

Rad na projektu razvoja publike i kvalitetnih filmskih programa i događanja, Tvrđava kulture predstavlja zajedno s partnerima Public Art Lab i Neue Kammerspiele Kleinmachnow.

 

SAJAM FILMA & KONFERENCIJA „Djeca i mladi – važnost namjenskih prostora“

U četvrtak, 17. rujna projekt se predstavlja i na Sajmu filma u organizaciji Kino mreže, dok je petak, 18. rujna, rezerviran za gostovanje na konferenciji „Djeca i mladi – važnost namjenskih prostora“ koju organizira Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatska i JU Art-Kino iz Rijeke. Konferencija počinje 17.09., a detaljan dvodnevni program i poveznice za sudjelovanje možete vidjeti ovdje.

Pred Tvrđavom kulture je uzbudljiv period i brojne aktivnosti vezane za Connecting Cinemas projekt, a sve novosti pratite na internet stranici, Facebooku & Instagramu projekta!

 

A KAKAV BI TO FILMSKI PROJEKT BIO BEZ TRAILERA?

 

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost JUK Tvrđava kulture Šibenik i ni na koji način ne odražava stavove Europske Komisije/MEDIA Policy, Audiovisual Industry & Media Support Programmes.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti