HR
EN

Produžen rok povrata novca za kupljene ulaznice za koncert Marca Almonda

22.04.2021.

Mjesec dana nakon objave vijesti da je koncert Marca Almonda otkazan, Tvrđava kulture odlučila je produžiti rok za povrat novca za kupljene ulaznice. Planirani period povrata bio je mjesec dana (od 24.3. do 22.4.), no produžen je do 14.8.2021., odnosno datuma kada je koncert trebao biti održan. Podsjetimo, koncert je otkazan zbog neizvjesne situacije i nemogućnosti spajanja datuma turneje, na žalost publike i organizatora Tvrđave kulture. 

Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34, od ponedjeljka do petka 9 do 16 sati.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti