HR
EN
14. kolovoza / 21:00h

Marc Almond - OTKAZANO!

Na žalost publike i organizatora koji se nada da će prilike za koncertom ipak biti u nekim mirnijim vremenima, najavljeni koncert Marca Almonda je otkazan.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će do do 14.8.2021., odnosno datuma kada je koncert trebao biti održan.

Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

ULAZNICE KUPLJENE U CITY POINTU TVRĐAVE KULTURE

U City Pointu pravo na povrat sredstava kupci imaju uz predočenje ulaznice i računa, za vrijeme redovnog radnog vremena.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail info@croatia-tickets.com.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34, od ponedjeljka do petka 9 do 16 sati.

 

O IZVOĐAČU:

Vjerojatno najpoznatiji po razdoblju provedenom s Davidom Ballom u elektro-pop senzaciji Soft Cell proslavljenoj s klasikom Tainted Love. Zahvaljujući uzbudljivim početcima, žanrovski raznolik i inovativan, Almond je glazbeni put nastavio samostalnom karijerom. Svevremenski hitovi i suradnje poput one s Geneom Pitneyjom na Something's Gotten Hold of My Heart ili pak s Bronski Beatom na I Feel Love zavrijedile su mu status pop-ikone kojeg je nastavio graditi kazališnim izvedbama, proznim i poetskim stvaralaštvom te interpretacijama ruskih romansi i eksperimentalnih rock opera.

U 24 solo albuma prohujao je lepezom žanrova – od elektronike, post punka, rocka do velikih balada i ruskog folka. Obožavatelji već dugi niz godina uživaju u klasicima Tears Run Rings, The Idol, Jacky i What Makes a Man a Man, a istovremeno i recentnijim hitovima poput Child Star, Scar i A Kind of Love.

Ponosan, drzak i vječno svoj, Almond je krajem siječnja 2020. godine izdao album Chaos And A Dancing Star kojim je osvojio glazbenu kritiku i obožavatelje.

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti