HR
EN

Poznata satnica Let's Rocka 2!

17.06.2021.

Još nas nekoliko dana dijeli od drugog izdanja Let's Rocka, a od danas je poznat raspored i satnica nastupa pojedinih izvođača i bendova za oba dana.

Program je podijeljen na tri pozornice - od laganih svirki uz zalazak sunca na PARKing stageu do elektroničkih bendova ispod tribina, uz dakako neizostavnu glavnu ljetnu pozornicu. Preklapanja u izvedbama su minimalna, kako bi svi posjetitelji mogli "uhvatiti" nastupe omiljenih glazbenika. 

Ulaz na festival predviđen je od 18 sati oba dana.

 

1. dan: 21.6.

Satnica Let's Rock 1. dan

 

2. dan: 22.6.

Satnica Let's Rock 2. dan

 

 

PODUZETE EPIDEMIOLOŠKE MJERE

Pri ulasku će se provoditi mjerenje temperature posjetitelja, dezinficiranje ruku te prikupljanje podataka posjetitelja, odnosno potpisivanje izjave da osoba nije zaražena koronavirusom, odnosno da nema simptome te ne predstavlja opasnost za ostale posjetitelje događanja. Posjetitelji mogu doći i s unaprijed isprintanom i potpisanom izjavom koja im je poslana od strane Eventima, ukoliko su ulaznicu kupili online putem tog sustava.

Ukoliko netko od posjetitelja bude imao temperaturu veću od 37.2°C  dobit će potvrdu o razlogu nemogućnosti ulaska zbog sumnje na COVID-19 te upute o načinu povrata novca za ulaznice.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti