HR
EN

Poznat novi datum koncerta Yammat loves Jack Savoretti na Tvrđavi sv. Mihovila!

01.07.2021.

Jack Savoretti na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila stiže 30. srpnja 2022.!

Savoretti je svoj premijerni nastup u Hrvatskoj trebao održati ove godine, no zbog neizvjesne situacije s koronavirusom došlo je do nemogućnosti spajanja datuma turneje koja se u potpunosti prebacila na sljedeću godinu. Britanski kantautor na tvrđavu će doći godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, a kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta.

Oni kojima novi datum ne odgovara i svoje ulaznice ipak žele vratiti to mogu učiniti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene, i to do 30. srpnja 2021. (datuma kada je koncert prvotno trebao biti održan). Više informacija o povratu ulaznica možete pronaći OVDJE.

Šibenska publika i njihovi gosti tako će sljedećeg ljeta imati priliku uživo poslušati jednog od trenutno najzanimljivijih kantautora europske indie-pop scene, Jacka Savorettija, ali i američku soul senzaciju – Black Pumas, za čiji se već odavno rasprodani koncert još uvijek čeka potvrda novog datuma.

 

ASAF AVIDAN BEZ ODGODE

Ono što neće trebati čekati toliko dugo je premijerni nastup Asafa Avidana u Hrvatskoj, zakazan za 6. kolovoza ova godine. Tvrđava sv. Mihovila predstavit će umjetničkog genijalca koji slovi za jednog od najboljih izvođača uživo, a publika će imati priliku premijerno čuti i materijale s njegovog posljednjeg albuma Anagnorisis, objavljenog u rujnu prošle godine.

Ulaznice za koncert su u prodaji u sustavima Croatia Tickets i Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima) te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture: blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i u City Pointu šibenskih tvrđava po cijeni od 260 kn. Upravo u City Pointu članovi Kluba prijatelja ostvaruju i 10% popusta pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti