HR
EN

Poznat novi datum koncerta Glazbara i Tenora!

15.07.2022.

Koncert Šibenske narodne glazbe i 4 Tenora, koji je trebao biti održan na Tvrđavi sv. Mihovila 13. srpnja ali je odgođen zbog velikog požara koji je u okolici Šibenika, bit će održan 30. kolovoza.

Kupljene ulaznice za koncert vrijede za novi datum održavanja, a svima kojima novi termin ne odgovara, ulaznicu mogu vratiti i ostvariti pravo na povrat novca.

ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIM MJESTIMA TVRĐAVE KULTURE

Kupci koji su svoje ulaznice kupili u Kući umjetnosti Arsen i na Tvrđavi sv. Mihovila povrat ulaznica mogu izvršiti na blagajni Kuće umjetnosti Arsen (u redovnom radnom vremenu) od 19.7.2022. do 1.8.2022., uz predočenje ulaznica i računa.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail croatia-tickets@slobodnadalmacija.hr.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila info@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 34.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti