HR
EN
30. kolovoza / 21:00h

Koncert je rasprodan.

NOVI DATUM! Šibenska narodna glazba i 4 Tenora - RASPRODANO

NOVO

Novi datum održavanja koncerta Glazbara i Tenora je 30. kolovoza 2022. Kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Oni kojima novi termin ne odgovara povrat mogu izvršiti na mjestima gdje su ulaznice kupljene. 

 

ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIM MJESTIMA TVRĐAVE KULTURE

Kupci koji su svoje ulaznice kupili u Kući umjetnosti Arsen i na Tvrđavi sv. Mihovila povrat ulaznica mogu izvršiti na blagajni Kuće umjetnosti Arsen (u redovnom radnom vremenu) od 19.7.2022. do 1.8.2022., uz predočenje ulaznica i računa.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail croatia-tickets@slobodnadalmacija.hr.

 

 

RANIJE

Zbog požara koji od ranog poslijepodneva gori u Zatonu i okolici Šibenika, odgođen je koncert Šibenske narodne glazbe i 4 tenora zakazan za srijedu, 13. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila. Kupljene ulaznice vrijede i dalje, a o novom terminu održavanja koncerta građani će biti obaviješteni na vrijeme. 

 

Koncertni spektakl lani se rasprodao u rekordnom roku i tražila se ulaznica više, a ove godine se vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila

Lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu, dok s Glazbarima čine provjereno dobitnu kombinaciju!

Šibenska narodna glazba, inače najdugovječnija šibenska kulturna institucija s tradicijom dužom od 170 godina, godišnje održi tek dva koncerta uživo pa je nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najiščekivanijih događaja ljetne koncertne sezone.

Detalji o programu bit će objavljeni uskoro, no nema sumnje da je pred svima koji svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme još jedna koncertna večer za pamćenje!

 

ULAZNICE: 130 kuna

U prodaji od16. svibnja u 12 sati, prva 24 sata dostupne ekskluzivno za Mastercard® korisnike u sustavu Eventim!

Od 17. svibnja u 12 sati dostupne:

  • online putem sustava Eventim ili
  • na fizičkim prodajnim mjestima Tvrđave kulture Šibenik - na blagajni Kuće umjetnosti Arsen članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta uz predočenje važeće članske iskaznice

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti