HR
EN

Još svega sto ulaznica dostupno za koncert Jacka Savorettija na Tvrđavi Sv. Mihovila

18.05.2022.

Jack Savoretti prvi će put nastupiti u Hrvatskoj i to na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 30. srpnja, a u prodaji je posljednjih 100 ulaznica, stoga ako već niste, svakako osigurajte svoju!

Svoj premijerni nastup u Hrvatskoj Savoretti je trebao održati prošle godine, no zbog neizvjesne situacije s koronavirusom koncert je odgođen za ovu godinu. Britanski kantautor na tvrđavu će tako doći godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, a kupljene ulaznice ostale su važeće za novi datum održavanja koncerta.

Savoretti u Šibenik stiže u sklopu svoje europske turneje na kojoj će predstaviti i potpuno nove pjesme s posebnog proširenog izdanja hvaljenog albuma EuropianaEuropiana Encore koji izlazi 20. svibnja. Kao najavu izdanja Savoretti je objavio singl You Don't Have To Say You Love Me/ Io Che Non Vivo Senza Te (Medley) te izjavio: „Kao što vi ne želite da noć završi, ja ne želim da završi Europiana putovanje… Ovaj album je njegov nastavak”.

Savorettijeva glazba našla je mjesto u poznatim TV serijama Grey's Anatomy, Sons of Anarchy i One Tree Hill, a izvedbama pjesama Catapult i Only You uživo u emisiji Grahama Nortona postao je prepoznatljiv svjetskom auditoriju. Nastupajući na najvećim i najljepšim svjetskim pozornicama poput Wembleyja i Teatro la Fenice, nema sumnje kako će jedinstveni Savoretti oduševiti i publiku u Šibeniku.

Organizatori iz Tvrđave kulture i zagrebačkog Yammat Fm-a  pozivaju sve koji još uvijek nemaju svoju ulaznicu da se požure i osiguraju svoje mjesto!

Ulaznicu za koncert Yammat loves Jack Savoretti mogu nabaviti u sustavu Eventim, na blagajni Tvrđave sv. Mihovila i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen gdje za članove Kuba prijatelja šibenskih tvrđava s važećom članskom iskaznicom vrijedi popust od deset posto.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti