HR
EN

Jedan plus jedan: Za Noć tvrđava častimo nove članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava

25.04.2022.

U sklopu manifestacije Noć tvrđava, koja se u Šibeniku održava 29. i 30. travnja na Tvrđavi sv. Mihovila i Tvrđavi Barone, traje i akcija učlanjenja u Klub prijatelja šibenskih tvrđava. Oba dana ulaz na šibenske tvrđave bit će slobodan, kao i svi sadržaji u sklopu manifestacije.

Svi koji to još nisu učinili, 29. i 30. travnja mogu postati članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava na blagajnama Tvrđava sv. Mihovila i Barone te na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Nove članove koji Klubu pristupe tijekom Noći tvrđava, častimo jednim dodatnim članstvom za člana obitelji, prijatelja ili partnera!

Godišnja članarina iznosi 70 kuna, a članska iskaznica omogućuje godinu dana uživanja na šibenskim tvrđavama, slobodan ulaz na pojedine programe na Tvrđavi Barone te ostale pogodnosti.

Iskaznica Kluba prijatelja nalazi se u džepu svakog ljubitelja nasljeđa Šibenika. Još od lipnja 2014. godine, Klub svojim članovima širom otvara vrata šibenskih tvrđava i jedinstvenih trenutaka, od uzbudljivih koncerata do raznih kulturnih manifestacija. Iskaznica Kluba također je znak ulaganja u kulturno nasljeđe grada jer se dio iznosa članarina usmjerava na obnovu stare gradske jezgre Šibenika.

Noć tvrđava, spomenimo, označava i početak koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila. U petak 29. travnja u 20 sati pod tribinama sv. Mihovila publiku će prvo zagrijati pobjednik showa 'The Voice', karizmatični Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a mikrofon kasnije preuzimaju Songkillersi na čijim je koncertima vrhunska atmosfera sigurna stvar.

Čitav program Noći tvrđava pogledajte ovdje, a za više informacija pratite Facebook i Instagram stranicu Tvrđave kulture Šibenik.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti