HR
EN
16. srpnja / 21:00h

Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku bit će pozornica nevjerojatnog glazbenog susreta 16. srpnja - virtuozni gitaristi Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić donose spektakularni glazbeni događaj koji će osvojiti srca publike.

Dvojac Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, istaknuti gitaristi i majstori svog zanata, spojit će svoje glazbene virtuoznosti u zapanjujućem glazbenom putovanju. Njihova jedinstvena kombinacija stilova i tehnika stvorit će glazbenu magiju koja će očarati sve prisutne.

Obojica glazbenika imaju impresivne karijere i prepoznatljive glazbene potpise. Vlatko Stefanovski je jedan od najcjenjenijih gitarista na Balkanu, a njegove izvedbe uvijek su obogaćene strastvenošću i virtuoznošću. Miroslav Tadić, kao i Stefanovski, često istražuje različite glazbene žanrove i tradicije, te je njegova glazba oduvijek nadahnjivala publiku diljem svijeta.

Očekuje nas nezaboravna večer ispunjena nevjerojatnim harmonijama i glazbenom izvrsnošću koju samo majstori poput Stefanskog i Tadića mogu pružiti.

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje prave glazbe da prisustvuju ovom spektakularnom glazbenom susretanju i uživaju u njihovom virtuoznom izričaju. Ulaznice za ovaj nezaboravni koncert su u prodaji, a broj mjesta je ograničen. Stoga, ne propustite priliku da se prepustite čaroliji Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.  Očekuje nas glazbeni doživljaj koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju svih prisutnih. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.hr.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti