HR
EN
14. kolovoza / 21:00h

Trentemøller

Dok se još prepričavaju dojmovi s nezaboravne desete koncertne sezone na Tvrđavi sv. Mihovila, poznato je prvo internacionalno ime jedanaeste! Kultni danski producent i multiinstrumentalist Trentemøller na Mihovila stiže 14. kolovoza u pratnji peteročlanog benda!

- Anders Trentemøller na Tvrđavu sv. Mihovila donosi nevjerojatan live show, različit od svega što se danas inače povezuje s elektronskom glazbom. Njegove koncerte obilježava kvalitetna plesna glazba koja u live izvedbi dobiva potpuno novu dimenziju! Pridjevi kojima se opisuju njegovi nastupi su 'hipnotički', 'zavodljivi' i 'očaravajući' pa nas prema svemu sudeći u kolovozu na Tvrđavi čeka  događaj koji ne želite propustiti – poručuju iz Tvrđave kulture koja upravlja jednom od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj.

Nakon niza EP-ova, Trentemøller je 2006. godine objavio svoj debitantski album 'The Last Resort' i od tada je stvorio impresivnu karijeru nošenu jedinstvenim i prepoznatljivim zvukom, ali i stavom prema stvaranju glazbe pa je iza njega više iznimno uspješnih svjetskih turneja s rasprodanim dvoranama! U posljednjih nekoliko godina, Trentemøller je remiksao glazbu izvođača poput Trickyja, Savages, A Place To Bury Strangers, The Soft Moon, UNKLE, Depeche Mode, Pet Shop Boys, The Knife i Franz Ferdinand.

NOVI ALBUM POSLUŠAJTE UŽIVO

Njegov posljednji album 'Memoria' uključuje ozbiljne, introspektivne komade, uz kombinacije instrumentalne i vokalne glazbe. U suprotnosti prema prethodnom studijskom albumu 'Obverse' iz 2019. godine, 'Memoria' gotovo zahtijeva da bude predstavljena na koncertima i festivalima.

- Imamo razloga veseliti se ljetu i jedanaestoj koncertnoj sezoni na Tvrđavi sv. Mihovila, a za one koji razmišljaju o idealnim poklonu za blagdane, ulaznica za Trentemøllera prava je stvar. Nova imena na Mihovilu objavit ćemo uskoro, stoga nas pratite redovito na Facebooku i Instagramu, a svi detalji  su i na našem webu – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik koja je baš nedavno osvojila nagradu Ambasador za koncert Bonoba kao event godine.

 

ULAZNICE: 35/40€

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 35 €, a nakon toga cijena će iznositi 40 €.

Ulaznice će od srijede 13. prosinca prva 24 sata biti dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od četvrtka 14. prosinca u podne u sustavu Eventima i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti