HR
EN
04. srpnja / 21:00h

Šibenska narodna glazba

Nastupom Šibenske narodne glazbe 4. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila bit će obilježena 180. obljetnica turizma u Šibeniku, a glazbarima će se na Mihovilu tom prilikom pridružiti i brojni gosti.

Pred publikom na Tvrđavi sv. Mihovila Glazbari će izvesti presjek svega na čemu su radili od prošlogodišnjeg koncerta, predstaviti nove aranžmane i nove glazbene suradnje, uz pokoje iznenađenje. Na pozornici će im se pridružiti Đani Stipaničev, Krešimir Batinica, Nataša Cvitan i Klapa More.

Svakim novim koncertnim programom orkestar podigne ljestvicu, što je pred njih stavilo zahtjevan zadatak pri stvaranju repertoara. Raznovrsnost skladbi koje će orkestar izvesti na Tvrđavi sv. Mihovila rezultat je nastojanja da se publici pruži glazbeno – scenski spektakl za pamćenje, dostojan proslave velike obljetnice.

Šibenska narodna glazba najdugovječnija je šibenska kulturna institucija utemeljena 1848. godine, a njihov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao nešto bez čega šibenska publika ne može zamisliti koncertno ljeto!

Svečani koncert povodom 180. obljetnice turizma u Šibeniku na rasporedu je u četvrtak 4. srpnja u 21 sat.


ULAZNICE

Ulaznice su po cijeni od 15 eura prva 24 sata dostupne od četvrtka, 13. lipnja u podne, isključivo korisnicima Mastercard kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od petka, 14. lipnja u 12 sati u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust pri kupnji.

Ulaznice se mogu kupiti i na ulazu Tvrđave sv. Mihovila.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti