HR
EN
12.09. - 15.09.

SHIP FESTIVAL 2024

Disco punk genijalci, bend !!! (CHK CHK CHK) stat će na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila 12. rujna ove godine i otvoriti drugo redu izdanje SHIP festivala!

Američki disco punk genijalci iz Sacramenta, s imenom inspiriranim filmom "Bogovi su pali na tjeme" i  poznati po prvoklasnim nastupima koji pršte od energije, headlineri su ovogodišnjeg SHIP-a! Frontmen Nic Offer kaže da su uvijek težili nečem neobičnom i čudnom. A njihov deveti album po redu, Let it Be Blue donosi i prenosi upravo to - transformaciju u neka nova neobična područja. Svaka od 11 pjesama jedan je samostalni, komplicirani svijet za sebe i taj svijet stiže u grad domaćin SHIP-a, Šibenik. !!! (CHK CHK CHK) su česti i poželjni gosti poznatih svjetskih festivala, a sad će na mapu svojih nezaboravnih nastupa upisati i SHIP 2024.

U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE

SHIP festival svojim je prvim izdanjem dobio povjerenje čini se, jer su blind ulaznice planule. A od danas, nakon !!! (CHK CHK CHK) otkrivenja, organizatori su pustili u prodaju early bird ulaznice, i to:

Festival Early Bird - 29 €

Opening Concert Early Bird - 29 €

Festival + Opening Concert Early Bird - 34 €

Pro pass Early Bird - 59 €

SHIP 2024 održat će se od 12. do 15. rujna, a jedina garancija da ga nećete propustiti je kupnja ulaznice već sad!

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival su podržali Ministarstvo kulture i medija RH, Hrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.

Sve informacije o SHIP festivalu 2024. pronađite na: WEB // IG  // FB

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti