HR
EN
25. lipnja / 21:00h

Rambo Amadeus i Makedonski nacionalni jazz orkestar

Rambo Amadeus i Makedonski nacionalni jazz orkestar stižu na Tvrđavu sv. Mihovila u utorak 25. lipnja! Prvi je to nastup kultnog crnogorskog pjevača i tekstopisca na šibenskoj tvrđavi.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznat je po britkosti i satiričnim tekstovima te virtuoznošću na gitari. Njegova glazba je mješavina suprotnosti, kolaž koji uključuje funk, rock, hip-hop, klasičnu, moderni jazz, improviziranu glazbu, komične skečeve i elektroničku glazbu. Iznad svega, Rambo je majstor pripovijedanja, kako glazbeno tako i lirski, što uvijek dolazi do izražaja na njegovim live nastupima. Njegovi koncerti nikada nisu samo ponavljanje snimljenih pjesama, već mješavina slobodne improvizacije i satiričnog humora.

U naslijeđe je ostavio mnoge prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“,  „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj", "E moj Rambo, ostara se", "O'ruk, sad ga lomi", "Privatizovat" i mnoge druge.

Na Tvrđavi sv. Mihovila Rambo stiže u pratnji Makedonskog nacionalnog jazz orkestra koji je nastao iz Big Banda ZJM (Udruga Jazz Muzičara Makedonije). Orkestar okuplja briljantne makedonske glazbenike različitih generacija koji svojom glazbom ruše barijere između glazbenika i publike, kako u Makedoniji, tako i na međunarodnoj sceni. Njihovu glazbu odlikuju originalni aranžmani u čijoj srži je jazz. Amadeusove radove za mali bend u svom aranžmanu pretvaraju u bogata remek-djela za orkestar.

 

ULAZNICE

Prodaja ulaznica kreće u petak 7. lipnja od podne. Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 20 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 25 €.

Ulaznice su prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard kartica u sustavu Eventim. Nakon toga svi ostali ih mogu kupiti u sustavu Eventim i U City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja pri kupnji ostvaruju popust od 10%.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!