HR
EN
10.05. - 11.05.

Noć tvrđava 2024. na Tvrđavi sv. Mihovila - Urban & 4 - SOLD OUT

Damir Urban sa svojom Četvorkom i gudačkim orkestrom nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila za Noć tvrđava 10. svibnja.

Nakon fantastičnog rasprodanog koncerta u Areni Varaždin u travnju, riječki je glazbeni poručio kako da je presretan jer su taj veliki prostor glazbom učinili prijateljskim i intimnim.

- Velik izazov mi je u takvim prostorima doći do prijateljskog i što intimnijeg odnosa s publikom. Cilj je bio da taj koncert, koji publika predstavlja kao važan i velik, gdje su reflektori, mašine, svjetla i dim, pretvorimo u druženje i večer međusobne razmjene energije među ljudima koji su bitni jedni drugima. Publika je jako važna za nas, a ja se nadam da smo i mi njoj u određenim fazama dotaknuli živote - kazao je Damir Urban.

Urban & 4 u kombinaciji s gudačkim orkestrom pokazuju da njihova glazba ne poznaje ni vrijeme ni mjesto. Lako se prilagođavaju klasičnim aranžmanima i uspješno isprepliću žanrove i stilove.

Na prvom koncertu u 2024. godini na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila šibenska publika i gosti imat će priliku čuti neke od najvećih Urbanovih pjesama u potpuno novom aranžmanu.

KAKO DO ULAZNICA? 

Iako je koncert besplatan, ulaz na koncert je moguć uz ulaznice koje će biti dostupne isključivo članovima Kluba prijatelja!

Oni svoju ulaznicu, uz predočenje članske iskaznice, mogu preuzeti od srijede 24. travnja od 12 sati na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku. Vrijedi pravilo 'Jedan član, jedna ulaznica', a ulaznice nije moguće rezervirati. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti