HR
EN
04. svibnja / 17:30h

MILLENNIUM - Live postcard

Šibenski Millenium team i ove godine pobrinut će se da početak svibnja prođe uz puno dobre glazba, a pripremaju i posebnu audio-vizualnu razglednicu kojom će sa Tvrđave sv. Ivana poslati podršku i ljubav za nadolazeće Olimpijske igre u Parizu.

Dakle, prvu svibanjsku subotu na tvrđavi s najljepšim pogledom očekuje vas puno dobre atmosfere, glazbe i zabave. Program počinje u 17.30 sati kada će se sportašima pridružiti i Dječak Paško (uz posebnu gošću), nakon toga od 18.45 do 21 sat slijedi glazbeni dio uz Jean Maria Kona, producenta koji radi i na produkciji OI i Manu Lokale, predstavnike francuske scene, i snimanje audio-vizualne razglednice uz zalazak sunca i predivne kadrove Šibenika koji će obići svijet. Plesnjak se nastavlja uz dva šibenska DJ-a: Kultnog Edija Kristića - residenta legendarne Capelle, i Millennium resident-a: Paleolitika. Na tvrđavi se pleše sigurno duže od Pepeljuginog vremena za doći kući, a nakon toga, u suradnji s Rat Catom, zabava se nastavlja u Tunelu.

- Hrvatsku bi ove godine na Olimpijskim Igrama u Parizu moglo predstavljati čak 50 sportaša. Čestitamo svima koji su se već kvalificirali i držimo palčeve svima koji to još stignu do 8. srpnja. A svi vi koji želite biti dio Olimpijske razglednice, ulaštite svoje tenisice, a može i pancerice. Sportski outfit i rekviziti su poželjni, bilo da je riječ o lopti ili reketu– kažu nam organizatori.

Na Tvrđavi sv. Ivana 4. svibnja čeka vas i foto okvir talentiranog Lulasa, a jedna od zanimljivosti je i  slikanje na otvorenom. Ukratko, tri slikara na licu mjesta slikat će kadrove na tvrđavi, a to su Denis Jakovljević, Paula Vuković i Korina Marinov.

Za kraj, ekipa iz Milleniuma otkrila nam je i da u kolovozu pripremaju festival na Banju na kojem će nastupiti, među ostalima, Queen Sensation i Space motion.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti