HR
EN
14. lipnja / 21:00h

Šibensko pjevačko društvo Kolo i Simfonijski puhački orkestar Hrvatske vojske - Nessun dorma

Šibensko pjevačko društvo "Kolo" slavi svoju veliku 125. obljetnicu, a povodom tog velikog jubileja u suradnji sa Simfonijskim puhačkim orkestrom Hrvatske vojske, pripremili su nezaboravnu večer talijanske operne glazbe 14. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila, s početkom u 21 sat.

Kolaši, poznati po najvećem broju nastupa na ovoj prestižnoj pozornici, ovaj put šibenskoj publici i gostima donose najljepše zborove i arije iz pera velikih majstora talijanske opere, Mascagnija, Puccinija, Leoncavalla i najvećeg među njima - Verdija. 

Verdi je svojim djelima zauvijek promijenio svijet glazbe, a njegove kompozicije i dalje oduševljavaju publiku diljem svijeta. Verdijeve "La Traviata", "Aida", "Il Trovatore", "Nabucco" postale su sinonim za opernu umjetnost, a samo su neke od opera odabranih za ovaj koncert.

Osim u Verdijevim, publika će na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 14. lipnja uživati u nezaboravnim melodijama iz remek-djela Puccinija, Mascagnija i Leoncavalla. 

Ovaj jedinstveni koncert pružit će nezaboravno glazbeno iskustvo s izvedbama najpoznatijih arija i zborova koje su obilježile povijest operne glazbe. Priliku da budete dio jedinstvenog događaja na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu šteta je propustiti.

ULAZNICE

Ulaznice su po cijeni od 15 eura prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od petka 24. svibnja u 12 sati u sustavu Eventim i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od  10% na ulaznice kupljene na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.


Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!