HR
EN
06. srpnja / 21:00h

Ivan Pešut: Wanderlust

Prve subote u srpnju na binu Tvrđave Barone stati će Ivan Pešut, riječki gitarist, studijski glazbenik, autor, producent, višestruki dobitnik Statusa i Porina, poznat po suradnjama sa Severinom, Massimom, Nikom Turković, Miom Dimšić, Matijom Cvekom…

Iako multi-instrumentalist, Pešutu je gitara primarni instrument, a kao glazbeni profesionalac djeluje od svoje petnaeste godine. U neprekidnom i intenzivnom glazbenom djelovanju sudjelovao je na brojnim domaćim i inozemnim snimljenim izdanjima te koncertima u regiji i inozemstvu, paralelno studirajući te stekavši zvanje profesora njemačkog jezika i književnosti te profesora informatike.

“Wanderlust” je drugi studijski album riječkog gitarista objavljen ove godine, a značajno se razlikuje od Pešutovog prvog albuma “Timeline”, koji je bio nagrađen Porinom. Ističe se po svojoj raznovrsnosti žanrova koja je elegantno uklopljena u smislenu cjelinu. Kroz različite glazbene tradicije i stilove, Pešut stvara jedinstveno iskustvo slušanja koje otkriva raznolikost njegovog umjetničkog izraza.

Kako zvuči „Wanderlust“ publika u Šibeniku moći će provjeriti u subotu 6. srpnja na Tvrđavi Barone.

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 4€ / redovna cijena 6€

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 6 eura dostupne su online putem weba Tvrđave kulture i u City Pointu. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni City Pointa ostvaruju popust na ulaznice – za njih je cijena 4 eura.

 

O BARONE JAZZ FESTIVALU

Od lipnja pa sve do kasnog ljeta na pozornici Tvrđave Barone izmjenjivat će se nagrađivani hrvatski i strani jazz glazbenici koji će ljubiteljima razigranih ritmova priuštiti večeri vrhunskog muziciranja. 

Više informacija o glazbenom ljetu na šibenskoj tvrđavi pratite na webu te Facebook i Instagram profilu Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti