HR
EN
22. srpnja / 21:00h

Koncert je rasprodan!

Gregory Porter / SOLD OUT

Nagrađivani američki glazbenik Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila! Izniman umjetnik koji rasprodaje dvorane diljem svijeta i dobitnik dva Grammyja proteklog desetljeća, osvojio je publiku suvremenim jazzom, a na šibenskoj Tvrđavi slušamo ga 22. srpnja.

Porterov jedinstveni glas i posebna mješavina bluesa, jazza i gospela ostavila je bez daha publiku na Tvrđavi sv. Mihovila u ljeto 2017. godine. Nastup je to koji još itekako dobro pamtimo i s uzbuđenjem čekamo ponovni dolazak ovog fantastičnog glazbenika u Šibenik!

GLAZBOM KROZ ŽIVOT

Gregory Porter dolazi iz glazbene obitelji a pjevati je počeo u crkvi, gdje mu je majka bila pastorica, a otac pjevač. Nakon što mu je ozljeda spriječila razvoj sportske karijere, okrenuo se glazbi i preselio u New York kako bi izgradio karijeru. Debitantski album 'Water' objavljuje 2010. godine, a popularnost mu je nevjerojatno skočila trećim albumom 'Liquid Spirit' koji je postao fenomen s preko milijun prodanih primjeraka i pjevaču donio prvog Grammyja. Album 'All Rise' iz 2020. godine, također je bio nominiran za nagradu Grammy. Godine 2021. Porter objavljuje kompilaciju 'Still Rising' s pet potpuno novih pjesama te najvećim hitovima u novim aranžmanima, uz duete s Palomom Faith, Mobyjem, Jamiejem Cullumom, Jeffom Goldblumom, Ellom Fitzgerald i drugima.

Ove godine objavio je božićni album naziva 'Christmas Wish', koji uključuje izbor tradicionalnih klasika, kao i tri originalne pjesme.

Uz impresivnu glazbenu karijeru, Porter je kreator i voditelj podcasta 'The Hang', serije razgovora s njegovim poznatim prijateljima, kao i vlastite kulinarske emisije 'The PorterHouse'.

 

ULAZNICE: 80/95€

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 80 €, a nakon toga cijena će iznositi 95 €.

Ulaznice će od srijede 13. prosinca prva 24 sata biti dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od četvrtka 14. prosinca u podne u sustavu Eventima i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

 

AFTER PARTY

Za sve koji žele plesati dugo u noć tu je RatCat After u Tunelu! Mladen DJ vodi vas na glazbeno putovanje dugo u noć. Tunel je otvoren sve do 6 ujutro, a ugodnih 15 stupnjeva savršena je prilika da se isplešete bez kapljice znoja. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti