HR
EN
21. srpnja / 21:00h

Trio No Lokal

Trio No Lokal, tri strana talentirana i afirmirana glazbenika sa zagrebačkom adresom, svira na Tvrđavi Barone u sklopu Barone Jazz Festivala 21. srpnja.

Glazbenike i producente irskog podrijetla povezala je ljubav prema ritmovima koji su obilježili šezdesete i sedamdesete godine. Na Baroneu će predstaviti svoj zanimljiv repertoar koji uključuje reinterpretaciju klasika, ali i manje poznatih pjesama koje je bend povezao kroz broken-beat, hip hop i drum and basse ritmove uz dodatak improvizacijskog duha kakav mogu donijeti samo svirke uživo!

Ishfaq odnosno Sam Mahoney (klavijature) producent je i multi-instrumentalist koji stvara glazbu još od tinejdžerskih dana. Uživo je svirao u legendarnom klubu Lazy u Frankfurtu, pohađao Red Bull Music Academy u Seattleu i DJ-irao diljem Europe. Surađivao je i s poznatim imenima kao što su Zero T, Freddie Kruger, Dječacima, Janom Kinclom itd. Trenutno živi i radi u Zagrebu.

Chucky Chrysal odnosno Terence Daniel Hayes (bubnjevi) također producent i multi-instrumentalist, inače iz Essexa, nastupa od svoje 16. godine i to često u legendarnom engleskom klubu Pink Toothbrush, mjesto na kojem su stasali Depeche Mode! Ishfaqa je upoznao u Irskoj te su zajedno nastavili raditi na glazbi eksperimentirajući s različitim žanrovima.

Dirty Hairy odnosno Mat Davies (udaraljke) dolazi iz Londona, a glazbenu karijeru počeo je kao DJ u devedesetima. Tijekom 2000-ih postao je priznati hip-hop producent prepoznatljiv po stilu koji ima korijene u hip-hopu, ali uključuje i afro ritmove, latin, funk i jazzy broken beats. Nastupao je diljem Europe, na Novom Zelandu te u Japanu. Trenutno nastupa s Tihomirom Popom Asanovićom u ulozi DJ-a i perkusionista, a surađivao je s Kandžijom, Pendrekom, Magellanom, Zlatanom Čordićem, bendom tetkine Radosti, Edom Maajkom i mnogim drugim poznatim glazbenicima.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eura online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti