HR
EN
31. kolovoza / 21:00h

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar - RASPRODANO!

UPDATE:
Koncert Parni Valjak na Tvrđavi sv. Mihovila 31. kolovoza rasprodan je.

Parni Valjak
, jedan od najznačajnijih rock bendova u Hrvatskoj i šire 31. kolovoza nastupa na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu desete koncertne sezone jedne od naših najljepših pozornica!

„Šibenska publika i gosti sjećaju se dva fantastična koncerta Parnog Valjka na Mihovilu, 2015. i 2019. godine. Bili su to uistinu nezaboravni trenuci s Akijem Rahimovskim koji će nam uvijek ostati u srcu, a sada se radujemo jedan od najdražih bendova poslušati i u ovom novom sastavu, s Igorom Drvenkarom“, poručuju iz šibenske Tvrđave kulture.

Nakon što su svoje novo glazbeno poglavlje uživo predstavili proljetnom klupskom turnejom i  nastupima u prepunim koncertnim prostorima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, a prije nego što stanu na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u listopadu, Parni Valjak svoje će novo poglavlje predstaviti tako uživo i šibenskoj publici na sv. Mihovilu i pridružiti se nizu sjajnih stranih i domaćih izvođača u desetoj koncertnoj sezoni.

Krajem ožujka Parni Valjak objavio je novi autorski singl “Moja glava, moja pravila” i time potvrdio nastavak suradnje s Igorom Drvenkarom. Ta odluka dočekana je uz snažnu podršku vjerne publike, koja je do svog punog izražaja došla na dosad održanim koncertima u sklopu klupske proljetne turneje. Već s prvim taktovima pomno odabranog koncertnog repertoara, koji čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, generacijski raznolika publika oduševljeno je prihvatila ovo novo poglavlje jednog od najomiljenijih hrvatskih bendova.

Glazbu i stihove nove pjesme “Moja glava, moja pravila” potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor klasika Parnog Valjka koji su odgojili generacije slušateljica i slušatelja. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda. Pjesma je vrlo brzo zauzela i vodeće mjesto službene HR Top 40 liste domaćeg radijskog prostora i na broju 1 provela čak šest uzastopnih tjedana!

ULAZNICE
Prvi set ulaznica po cijeni od 25 € dostupan je od ponedjeljka 20. lipnja u sustavu Eventim, ekskluzivno korisnicima Mastercard® kartica prva 24 sata. Svi ostali po svoje ulaznice mogu od utorka 21. lipnja u podne, u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust pri kupnji. Drugi set ulaznica bit će dostupan po cijeni od 30 eura.



 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti