HR
EN
10. rujna / 21:00h

Na žalost organizatora, koncert je OTKAZAN!

Za ulaznice kupljene online povrat novca bit će izvršen automatski, a za ulaznice kupljene u City Pointu kontaktirajte nas pozivom ili mailom.

NeNoNot - Nenad Sinkauz solo koncert - OTKAZANO

Zanimljivim koncertom Nenada Sinkauza završit će se ovogodišnji program OBRT NET Šibenčanke Antonie Dorbić. Nakon niza dana radioničkog plesnog programa publika će na Tvrđavi Barone imati priliku poslušati solo projekt skladatelja i performera Nenada Sinkauza.

NeNoNot, solo projekt Nenada Sinkauza, bavi se midi mapiranjem električne gitare te njezinom ekstremnom zvučnom ekstenzijom. Mapirani zvukovi variraju od field recordinga do sempliranih električnih i akustičnih instrumenata. U nekim trenucima gitara služi samo kao triger za unaprijed snimljene materijale dok ponekad isti prate melodijske i ritmičke fraze na instrumentu. 

Nenad Sinkauz magistrirao je etnomuzikologiju na filozofskom fakultetu u Padovi. Po zanimanju je skladatelj i performer u raznim glazbenim, plesnim, kazališnim i multidisciplinarnim projektima. Njegov rad je usmjeren prema istraživanju transverzalnih glazbenih formi. Dobitnik je četiri Zlatne arene te nagrade za najbolju glazbu na Danima hrvatskog filma. Surađuje kao skladatelj na brojnim filmskim, kazališnim, plesnim i multimedijalnim projektima.

 

ULAZNICE

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eura online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice u City Pointu ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

 

O PROGRAMU OBRT NET 2

Šibenčanka Antonia Dorbić, umjetnica i plesačica, pokrenula je radionički plesni program OBRT NET kojim pokušava uspostaviti odnos i stvoriti nove uvjete suradnje za nezavisnu suvremeno plesnu scenu i međuregionalnu razmjenu u Šibeniku.

Umjetnici su pozvani dijeliti rad s lokalnom zajednicom u obliku radionica za različite dobne skupine, stvarati i istraživati u rezidencijalnom obliku i predstaviti svoj rad kroz formu plesne predstave.

Program se odvija u suradnji Obrt studia i Kuće umjetnosti Arsen, a sufinanciran je od strane Ministarstva kulture i medija RH.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti