HR
EN
05. ožujka / 10:00h

Nedjeljne aktivnosti na tvrđavi Barone

Nastavljaju se i nedjeljne aktivnosti na tvrđavi, već ovog vikenda đir s vodičem i dječja radionica!

Odlične vijesti za početak ožujka – tijekom cijelog mjeseca ulaz na Tvrđavu Barone bit će slobodan za Šibenčane i goste, a nastavljamo i s nedjeljnim aktivnostima na Baroneu za djecu i odrasle.

Već ove nedjelje, odnosno 5. ožujka, posjetitelji tako će opet imati priliku prođirati Baroneom s vodičem koji zna vrlo zanimljivo i dinamično ispričati sve o značaju i ulozi tvrđave kroz povijest, dok smo za najmlađe posjetitelje pripremili radionicu Šibenski vremeplov koja će ih i zabaviti i educirati.

Svake nedjelje u ožujku imamo i akciju učlanjenja 1+1 u Klubu prijatelja šibenskih tvrđava, a ulaz na tvrđavu Barone, kao i na kliješta susjedne Tvrđave Sv. Ivana, slobodan je svaki dan do kraja mjeseca.

Podsjetimo da je ulaz na tvrđave uvijek slobodan svim članovima Kluba prijatelja, a koje su ostale pogodnosti, možete provjeriti ovdje

Dječje radionice nedjeljom pokazale su se kao pun pogodak, a polaznici će ovu nedjelju uparivanjem kartica s opisima i natuknicama o povijesnim ličnostima, građevinama i značajnim događajima s pripadajućim fotografijama upoznati brojne šibenske velikane i događaje važne za slavnu povijest grada na radionici Šibenski vremeplov!

Glavni izazov je kartice i fotografije složiti na vremensku crtu, kronološkim redoslijedom i prikazati bogatu povijest Šibenika. Radionica je namijenjena djeci starijoj od 9 godina, traje oko sat vremena, a sudionici se mogu prijaviti na mail adresu citypoint@tvrdjava-kulture.hr do subote 4. ožujka u 14 sati.

Šetnja bedemima tvrđave u pratnji vodiča počinje u 11 sati, dječja radionica u 11.30 sati, a svi koji to žele moći će isprobati i VR igre osmišljene posebno za Tvrđavu kulture.

Sve tri šibenske tvrđave - Sv. Mihovil, Barone i Sv. Ivan od početka ožujka imaju i novo radno vrijeme. Od ponedjeljka do petka vrata tvrđava otvorena su od 9 do 17 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 18 sati.

Sve informacije o programima i novostima iz Tvrđave kulture pratite na stranicama Tvrđave kulture, a sve detalje o programu na Tvrđavi Barone možete pronaći na Instagram i Facebook profilima Tvrđave.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti