HR
EN
26. veljače / 08:00h

Nedjelja na Tvrđavi Barone

Zadnja nedjelja u veljači donosi puno dobrih razloga za đir do Baronea: šetnja bedemima s vodičem, dječja radionica, VR igre, akcija u Klubu prijatelja i druga kava gratis očekuju sve posjetitelje i ovu nedjelju! 

Ulaz na tvrđavu Barone je slobodan tijekom cijele veljačea u nedjelju 26. veljače posjetitelji će od 11 sati ponovno imati priliku prošetati bedemima tvrđave u pratnji našeg vodiča, od 11.30 sati najmlađi posjetitelji okušat će se na radionici 'Šibenski vremeplov', a svi koji to žele moći će isprobati VR igre posebno osmišljene za Tvrđavu kulture.

Edukativna, zabavna i kreativna dječja radionica počinje u 11,30 sati, a budući da je broj sudionika ograničen, prijave su obavezne.  

„Svi polaznici će uparivanjem kartica s opisima i natuknicma o povijesnim ličnostima, šibenskim građevinama i značajnim događajima s pripadajućim fotografijama upoznati brojne šibenske velikane i događaje važne za slavnu povijest grada. No, glavni izazov je kartice i fotografije složiti na vremensku crtu, kronološkim redoslijedom, i prikazati bogatu povijest Šibenika“, najavljuju iz Tvrđave kulture.  

Radionica je namijenjena djeci starijoj od 9 godina, traje oko sat vremena, a sudionici se prijavljuju na mail adresu citypoint@tvrdjava-kulture.hr do subote 24. veljače u 14 sati

Također ponavljamo akciju u caffe baru; druga naručena kava je gratis, kao i akciju 1+1 učlanjenja u Klub prijatelja šibenskih tvrđava. Članska iskaznica, uz slobodan ulaz na Tvrđavu sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone, omogućuje i povoljniju kupovinu ulaznica za brojne programe na tvrđavama i u Kući umjetnosti Arsen“, naglašavaju iz Tvrđave kulture.  

Podsjetimo, ulaz na Barone slobodan je sve do kraja veljače. Edukativne i zabavne dječje radionice održavat će se i vikendima u veljači, a novosti i informacije o programima pratite i na Instagram i Facebook profilima Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti