HR
EN
15. srpnja / 21:00h

Emeli Sandé - Solo piano

Škotska pjevačica Emeli Sandé nastupa na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših pozornica na Jadranu koja ovo ljeto slavi desetu koncertnu sezonu!

Prvi je to dolazak slavne pjevačice u Hrvatsku! Na pozornici šibenske tvrđave nastupit će 15. srpnja, a  publika u Šibeniku imat će priliku uživati u jedinstvenoj solo izvedbi Sandé na klaviru.

Proslavljena i nagrađivana škotska glazbenica moćnog glasa prvi je put zapažena 2009. godine od kada je njezina karijera u stalnoj uzlaznoj putanji.

Sandé je triput bila britanska 'pjevačica broj jedan' s pjesmama 'Read all about it', 'Next to me' i 'Beneath Your Beautiful'. Njezin prvi album 'Our Version of Events' deset uzastopnih tjedana držao je prvo mjesto na ljestvicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 2012. godine s preko milijun prodanih primjeraka postao je najprodavaniji album na 'otoku'. Iste godine Sandé je nastupala na otvaranju Olimpijskih igara, a osvojila je i dva Brit Awardsa - za  britanski album godine i za najbolju pjevačicu.

„Kad pričamo o kreativnosti, stvaranju glazbe i dobrih stihova, iskrenost i sirove emocije su moj ključ do uspjeha. Ako na nekoj pjesmi moram raditi duže od jednog dana, vjerojatno joj se neću vratiti“, poručuje proslavljena pjevačica koja će u Šibeniku izvesti pjesme sa svoja četiri albuma – nagrađivanog debitantskog 'Our Version of Events', 'Long Live the Angels', 'Real Life' i 'Let's Say for Instance'.

„Želim da sve strane mene kao glazbenice budu izložene publici, zbog toga mi je jako važno da se glazba veže uz stihove, da stvorim pjesme s kojima se publika može povezati, a ne jednokratne pop hitove“, poručila je Sande na čiji su rad i život utjecale glazbene ikone poput Joni Mitchell, Lauryn Hill i Nine Simone, ali i nevjerojatne Fride Kahlo, čiji portret kao tetovažu ponosno nosi na ruci.

ULAZNICE

Prvih 300 ulaznica dostupno je po cijeni od 69€, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 79€. Ulaznice su dostupne od 15. veljače od podne u sustavu Eventim isključivo korisnicima Mastercard® kartica prva 24 sata, a svi ostali do njih mogu od četvrtka u podne na Eventimu i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. 

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u City pointu Tvrđave kulture Šibenik. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti