HR
EN
29.12. - 31.12.

DOČEK NOVE U ŠIBENIKU: 321FEST

KOD KATEDRALE

29.12.

Jingle Bell Rock: Kolo i Glazba

 

30.12.

Warm up: El Siciliano

Parov Stelar dj set

Aftershow: Antonio Zuza

 

31.12. Stereo MC’s

Warm up & Aftershow: Dj Felver

 

U PARKU

 

29.12.  

DJ MichaelX

BluVinil

 

30.12.  

Dani Sun & The Moonshines

Disco Gimnazija

 

31.12.  

Teke Yeke

Psihomodo pop



Parov Stelar
i Stereo MC's headlineri su šibenskog novogodišnjeg provoda, 321 FESTA koji će posljednja tri dana i tri noći u godini na dvije pozornice okupiti strana i domaća imena uz čiju ćemo glazbu ispratiti ovu godinu!

321 U PARKU 

U petak 29. prosinca na pozornici u Parku nastupa šibenski bend BluVinil koji žari, pali i oduševljava nastupima diljem Hrvatske od pojavljivanja na sceni! Publiku će zagrijati DJ MichaelX, jedanaestogodišnji Mihael Pavić koji je svojim DJ setom lani oduševio sve na Adventuri i zaslužio opet biti pod svjetlima reflektora!

U subotu 30. prosinca sa svirkom se počinje već u podne, kada se na binu u Parku penju Dani Sun & The Moonshines! Svestrana glazbenica Dani Sun, okupila je vrhunski bend Moonshines, a zajedno su stvorili jedinstveni plesni zvuk. Subota navečer u Parku se provodi uz zvuke Disco Gimnazije, soundtracka prvih izlazaka generacija i generacija Šibenčana! 
 
Zadnjeg dana ove godine podnevnu svirku u Parku otvorit će domaće glazbene snage Teke Yeke kao uvertira za Psihomodo Pop koji pozornicu preuzima u večernjim satima! Nema sumnje da će jedinstveni Davor Gobac staru godinu ispratiti u svom jedinstvenom stilu – provod je zagarantiran! 

321 KOD KATEDRALE 
 
Šibensko pjevačko društvo Kolo i Šibenska narodna glazba nezaobilazan su dio gradskog glazbenog identiteta, a zajednički će pred katedralom sv. Jakova nastupiti u petak 29. prosinca. Koncert naziva Jingle Bell Rock njihov je poklon sugrađanima i gostima na izmaku godine, a sve to povodom 120 godina od prvog zajedničkog nastupa!

U subotu 30. prosinca glavna zvijezda na pozornici pred katedralom na kojoj je lani nastupala Roisin Murphy, ove je godine vrhunski DJ Parov Stelar koji u Šibenik dolazi u pratnji sjajnih glazbenika. Stelar je poznat po uzbudljivom spoju elektroničke glazbe i tradicionalnog swinga s jazzom, a njegova kombinacija tradicije i modernog ritma publici isporučuje posebnu energiju. Nastupi na Glastonburyiju, Coachelli ili Lollapaloozi, kao i suradnja s glazbenim zvijezdama poput Lane Del Rey, Tonyja Bennetta & Lady Gage, iznova potvrđuju Stelarovu reputaciju globalne zvijezde! Pred Stelarov nastup publiku će zagrijati El Siciliano, njegov službeni DJ na turnejama, a noć će završiti uz DJ-a Antonia Zuzu.

Šibenik u Novu godinu ulazi uz jedan od najdugovječnijih hip-hop dance electronic sastava – Stereo MC’s koji čine Rob Birch i Nick Hallam.  

Publika ne ostaje imuna na plesne ritmove njihovih Connected, Step It Up, Deep Down and Dirty ili We Belong in This World Together! Za warm up i afterparty u novogodišnjoj noći ispred katedrale pobrinut će se DJ Felver koji više od 25 godina pokazuje da je itekako poželjan izvođač!

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti