HR
EN
02. rujna / 20:00h

12. Croatian Travel Festival

Croatian Travel Festival će u svom dvanaestom izdanju putnike i putopisce okupiti u Šibeniku od 31.08. do 03.09.2023. 

Bogati program festivala održat će se na staroj, dobro poznatoj lokaciji kluba Azimut, dok će se u subotu 2. rujna, večernji dio programa održati na Tvrđavi Barone!

Croatian Travel Festival u ovogodišnjem izdanju u Šibenik dovodi Gordana Giričeka te Hazena Audela koje će u okviru trećeg dana održavanja festivala ugostiti poznati urednik, voditelj te autor više putopisnih serijala Goran Milić.


PROGRAM NA TVRĐAVI BARONE 

 

SUBOTA 02.09.2023. 

 

• 20:00h, Goran Milić i Gordan Giriček - [NBA i ostala putovanja života] 
Kao uspješan košarkaš tijekom karijere puno je putovao zbog sportskih obaveza, a kada je završio profesionalnu karijeru odlučio je u ritmu kreiranom po svom guštu upoznavati nove destinacije, ljude i kulture. Goranu Miliću otkrit će zašto mu poseban užitak donose putovanja na motoru.


         
• 21:15h, Goran Milić i Hazen Audel - [Primal Survivor]                              
Hazen Audel je američki avanturist koji već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije koja se emitira na kanalu National Geographic.  U razgovoru s Goranom Milićem CTF publici će kako se preživljava u divljini otkriti uživo. Od 2014. do danas Audel je producirao veliku TV seriju, „Survive the Tribe“, a potom i „Primal Survivor“ koji se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala. 

 

Cijeli program festivala provjerite na linku.

 

ULAZNICE

Ulaz na predavanje je slobodan.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti