HR
EN
14. kolovoza / 21:00h

KONCERT JE RASPRODAN.

Tony Cetinski - RASPRODANO

Tvrđava sv. Mihovila ponovno će ugostiti jednog od najtraženijih domaćih glazbenika. Tony Cetinski najavljuje novi koncert 14. kolovoza pod nazivom #samoljubav u čarobnom ambijentu u Šibeniku.

Publika u Šibeniku još dobro pamti dvije nezaboravne koncertne večeri 2019. u Krešimirovom gradu kada su tijekom tri sata publika i Tony disali kao jedno, a bend i gudački orkestar, svojim izvedbama, sve su podignuli na jednu neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Sam Tony ne sumnja kako nas sve zajedno očekuje sve samo ne običan nastup:

"Koncert u tom prekrasnom zdanju u Šibeniku nije običan koncert. To je događaj koji ne može ne ostati urezan u sjećanje. Tako se sjećam svakog koncerta u Tvrđavi Sv. Mihovila, a vjerujem kako će takav biti i sljedeći. Uvijek vaš i uvijek spreman za dobru glazbu i glasno pjevanje. Nikada ne zaboravljam svoju publiku, način na koji reagira na pjesme i kako to bude u tvrđavi Sv. Mihovil. Hvala vam od srca na svemu i na ponovnom povjerenju, a mi ćemo to povjerenje garantiram vam i opravdati. Voli vas, vaš Tony."

Posljednji put su ulaznice zbog nezapamćenog interesa rasprodane doslovno u nekoliko sati. Stoga svoj primjerak za ovaj glazbeni show, osigurajte već sada po cijeni od 200 kuna putem sustava Eventim.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti