HR
EN
09. srpnja / 21:00h

Koncert je rasprodan.

Petar Grašo - RASPRODANO!

Petar Grašo ovo ljeto vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila gdje će u organizaciji Star produkcije održati svoj koncert.

Nastup na tvrđavi izvrsna je prilika da se uvjerite zašto je upravo Grašo jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice po cijeni od 190 kuna možete nabaviti na linku i na svim prodajnim mjestima Eventima.

"Jednako velik izazov mi predstavlja nastupati u velikim dvoranama kao i u manjim, intimnijim prostorima. Želim ispuniti želje publike te doći u sve gradove gdje me žele slušati", iskren je Grašo.

Omiljeni glazbenik na sceni je više od 20 godina, a osim pjevanja, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače. U posljednjih godinu dana osvojio je hitovima radijske top ljestvice u Hrvatskoj i regiji, a njegovi nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi. Neupitno je da ga publika voli, a ove godine s pjesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je nagradu Cesarica za Hit godine, dok su ga čitatelji Večernjeg lista izabrali za glazbenika godine.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti