HR
EN
16. lipnja / 21:00h

Nina Badrić

Nina Badrić, jedna od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina, ovo ljeto se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila!

„Presretna sam što otvaram koncertnu sezonu na šibenskoj Tvrđavi. Ovo ljeto će biti obilježeno sjajnim koncertima, a meni je pripala čast da otvorim ljeto na jednoj od najljepših jadranskih pozornica“ iskrena je Nina.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere poput „Rekao si“, “Čarobno jutro”, “Dani i godine”, “Da se opet tebi vratim” itd. Dodamo li tome emotivnu Nininu interpretaciju i fantastičan glas, sve već govori u prilog tome da će koncert na Tvrđavi sv. Mihovila ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.

Ulaznice za koncert možete kupiti po cijeni od 170 kuna od 26. travnja 2022. u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Koncert organizira Star produkcija u sklopu programa sufinanciranog putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti