HR
EN
08. kolovoza / 21:00h

Održavanje koncerta definitivno je otkazano.

OTKAZANO - Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet

NOVO 

Koncert Michaele Rabitsch & Robert Pawlik Quarteta definitivno je otkazan.  Ukoliko su ulaznice za koncert kupljene online, povrat novca moguće je zatražiti na servisu Moje karte, a povrat novca za fizički kupljene ulaznice ostvaruje se u Kući umjetnosti Arsen - do 25.8.2022.

RANIJE

Koncert koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.


Bečki „prvi par jazza“ predstavlja na Tvrđavi Barone izvanredno raznoliko i sofisticirano glazbeno iskustvo, sa svojim prepoznatljivim zvukom jazza začinjenog s daškom „svijeta“!

Projekt bend imena Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet iz Austrije udružuje sa hrvatskom vizualnom umjetnicom Ninom Šegović koncertom na Tvrđavi Barone 8.8.!

Michaela Rabitsch, vrhunska austrijska jazz trubačica i pjevačica te njen genijalni partner, gitarist Robert Pawlik, skladali su cijeli repertoar benda. Njihove melodije ukorijenjuju se s jedne strane u melodičnim stilovima jazz tradicije, poput Hardbopa, Swinga, Modern Jazza, New Orleans Second Linea i Bluesa, a, s druge strane, čine fuzije s elementima indijske, afričke, latinoameričke ili balkanske glazbe.

Njihove pjesme inspirirane su brojnim turnejama po Europi, Aziji, Americi i Africi, s više od 1500 koncerata u 50 zemalja, sviranjem u intimnim jazz klubovima, kao i na velikim pozornicama i međunarodnim festivalima diljem svijeta.

 

 

Nina Šegović svojim spotovima izražava glazbu u stvarnom vremenu, a glazbenim tonovima i ritmovima dodaje efekte ili vizualne reakcije. Motivi u njezinim video radovima vezani su uz četiri elementa prirode – vodu, vjetar, vatru i zemlju, koje izražava videima u obliku igre svjetla i sjene. Kroz vizualni prikaz glazbe putem manipulacije vlastitih video impresija koje u svojoj biti sadrže pokret očituje nedostajući – peti – element.

Michaela Rabitsch  - vokal, truba, rog
Robert Pawlik – gitara
Joe Abentung – bas,
Anđelko Stupar – bubanj,
Nina Šegović – video impresije

 

ULAZNICE

Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 60 kuna online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust pri kupnji ulaznica, cijena je za njih 40 kuna.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti