HR
EN
19. lipnja / 20:30h

LORDE - 2022 The Solar Power Tour!, dan drugi - RASPRODANO!

ULAZNICA: 330 kn

Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, premijerno će nastupiti u ovom dijelu Europe i to na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 18. i 19. lipnja 2021. Lorde će podsjetiti na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma, ali i predstaviti novo studijsko izdanje “Solar Power” koje izlazi krajem ovog ljeta.

Novi album i pripadajuća turneja novi su dokaz njezine posebnosti. Dugoočekivani povratak diskografskoj aktivnosti najavljen je uz singl “Solar Power” s istoimenog albuma koji izlazi 20. kolovoza, a pjesma je odmah po izlasku dobila pohvale kritike i publike, zasjela na prvo mjesto Spotify globalne i US ljestvice izdanja, te je u samo prvih 5 dana od objave već imala 30 milijuna streamanja. NME i Pitchfork daju petice singlu, Billboard hvali Lorde i “Solar Power” kao svježe poglavlje u njenom radu, dok Guardian kaže da povratnička pjesma Lorde odvaja od drugih u smislu njene kreativnosti. “Album slavi prirodu, a njime pokušavam uhvatiti osjećaje koje imam kada sam vani. U vremenima tuge, konfuzije, zaljubljenosti, okrećem se prirodi u potrazi za odgovorima. Pjesma “Solar Power” je posveta zaraznom i koketirajućem ljetu koje nas sve obuzme”, poručuje Lorde.

Vijest o velikoj svjetskoj turneji koja će obuhvatiti više od 40 zemalja, kao i najavu objave datuma novog albuma prenijeli su svjetski mediji, a dugoočekivano pojavljivanje posebno je i zbog pomno biranih lokacija. Na turneju Lorde odlazi na mjesta koja osobno bira i želi posjetiti te uglavnom na najbolje koncertne pozornice svijeta. Tako se naša šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

 

ULAZNICE

Ulaznice za spektakl na šibenskoj tvrđavi u prodaji su od petka, 25. lipnja, u 10h po cijeni od 330 kn. Dostupno ih je svega 1050, a po narudžbi je moguće kupiti maksimalno 4 ulaznice. Ulaznice su dostupne kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti