HR
EN
24. rujna / 09:30h

Information Right Now: Youth taking the lead

Šibenik će biti domaćin dvodnevnog eventa Information Right Now: Youth taking the lead u sklopu kojeg će se u Kući umjetnosti Arsen u petak 23. rujna održati međunarodna konferencija, dok će radionički dio programa biti održan u subotu 24. rujna u kampusu Tvrđave sv. Ivan.

KONFERENCIJA

Na konferenciji povodom svečanog zatvaranja međunarodnog projekta YInfoPeers će sudjelovati predstavnici organizacija i institucija koje djeluju u području mladih, kao i donositelja odluka s lokalne, regionalne i europske razine.

YInfoPeers je projekt koji se provodio u zadnjih nekoliko godina zahvaljujući Erasmus+ partnerstvu između organizacija koje rade s mladima i mladih iz Austrije, Hrvatske, Cipra, Irske, Litve, Luksemburga, Malte, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Španjolske, s ciljem obuke mladih ljudi u peer-to-peer informiranju mladih i zagovaranju prava na informiranje mladih, uključujući ih u upravljanje ERYICA-om i povećavajući vidljivost informacija za mlade diljem Europe. Hrvatski partner je Zajednica informativnih centara mladih, koja postoji kako bi umreženo i zajedničkim snagama što aktivnije informirala mlade diljem Hrvatske.

RADIONICE

Drugi dio eventa nastaviti će se u subotu, 24. rujna u kampusu tvrđave Sv. Ivana gdje će se održati radionički dio programa namijenjen mladima od 15 do 30 godina starosti, kako su poručili iz Udruge mladih Mladi u EU.

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

Prijaviti se možete do 19. rujna putem linka do 19. rujna. Više informacija o projektu pronađite ovdje, a kompletan program provjerite ovdje.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti