HR
EN
20. kolovoza / 21:30h

Filmska subota na Baroneu: TABALUGA

r. Sven Unterwaldt Jr., Njemačka, 2018., animirani, sinkronizirano, 90'

 

Temeljen na istoimenoj popularnoj seriji, prikazanoj u više od 100 zemalja diljem svijeta, ovaj animirani film prati avanture malenog zmaja Tabaluge koji, premda već ima sedam godina, još uvijek ne može rigati vatru, a poznato je da bi svaki odrasli zmaj trebao biti u stanju to učiniti. U svom domu, na livadi, Tabaluga provodi vrijeme sa svojim prijateljem bubamarom. Ali njegov je dom u opasnosti, jer je snjegović Arctos, vladar daleke ledene zemlje koji sve želi prekriti snijegom, primijetio njegov zeleni cvjetni dom. Da bi ga zaustavio, Tabaluga kreće u veliku avanturu, u kojoj upoznaje nove prijatelje: ledenu princezu Lilli i polarnog medvjeda Limboa. Hoće li zajednički uspjeti zapaliti Tabaluginu unutarnju vatru? Prepoznatljivi likovi zelenog zmajića i njegovih prijatelja u Njemačkoj su dio jednog od najpopularnijih obiteljskih brendova, a priču o Tabalugi začeo je jedan od najpoznatijih njemačkih pjevača i glazbenika, Peter Maffay, koji je napisao mjuzikl i snimio pet albuma o hrabrom zmaju.

 

Film se prikazuje u sklopu programa Ljeto u mreži, u organizaciji hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača – Kino mreže.

 

KAKO DO ULAZNICA?

  • Članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom ulaz je slobodan,
  • dok svi ostali filmofili ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu kupiti na ulazu Tvrđave Barone uoči početka projekcije filma ukoliko ulaznice nisu rasprodane

 

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti