HR
EN
28. lipnja / 21:00h

Elis Lovrić

Nazivaju je istarskom vilom, a njezinu glazbu mostom koji spaja baštinu mora s baštinom srca!
Elis Lovrić, akademska glumica i multijezična kantautorica koja govori pet i pjeva na deset jezika, upravo je objavila svoj novi album koji će predstaviti na Tvrđavi Barone.

ALBUM KANAT OD MORA

Kanat od mora” kombinacija je poezije na labinjonskoj cakavici i pjevanih kompozicija. Među pjesmama na albumu su i one koje su već objavljene kao singlovi i predstavljene na festivalima u Splitu i Šibeniku.

Upravo na Šibenskim večerima dalmatinske šansone Elis već tri godine zaredom osvaja priznanja struke. Pjesma Od kad te poznon 2019. osvaja 2. nagradu žirija, a pjesmom Je ča je, koja se također nalazi na albumu, Elis osvaja Nagradu za najbolje kantautorsko djelo 2020. godine.

Osim što putem svoje glazbe promiče istarski dijalekt i dijalektalno stvaralaštvo, već tri puta nastupila je na Dori u finalu izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.



Elis Lovrić svoj je koncert originalno trebala održati u Kući umjetnosti Arsen, no koncert je prebačen na Tvrđavu Barone i sve već kupljene ulaznice vrijede za novi datum.

ULAZNICE: 60 kn

Dostupne online i na blagajni Kuće Umjetnosti Arsen.

Na blagajni članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijena ulaznica je 40 kuna.

Koncert je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti